FORUM.REDMOTORZ.EU Strona Główna FORUM.REDMOTORZ.EU


FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy   KalendarzKalendarz  photoshopPhotoshop
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj    MapaMapa Forumowiczów
Untitled document


Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: karrad13
12 Grudzień 2010
skrzynia...
Autor Wiadomość
Balu 
Wieszcz wodzirej


Login SKYPE: balu1939
Pomógł: 7 razy
Dołączył: 11 Paź 2009
Posty: 2282
Skąd: Jasło/Żółków
Wysłany: 23 Styczeń 2013   

U mnie niestety po próbach też okazała się woda :evil:
_________________
https://plus.google.com/u/0/108851024980527020235/photos
 
 
 
BALON
Majster

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 22 Sie 2012
Posty: 230
Skąd: pszczyna
Wysłany: 30 Styczeń 2013   

szybkie pytanie bo nigdzie nieumiem znaleźć
potrzebuje rozmiar łożyska

skrzynia bezwstecznego do k750

tylne z wałka sprzęgłowego chyba tam ma być dwurzędowe
 
 
Kaz 
Wieszcz wodzirej


Pomógł: 10 razy
Dołączył: 22 Lut 2006
Posty: 1979
Skąd: Mońki
Wysłany: 31 Styczeń 2013   

BALON napisał/a:
potrzebuje rozmiar łożyska

skrzynia bezwstecznego do k750

tylne z wałka sprzęgłowego chyba tam ma być dwurzędowe
Jednorzędowe o wymiarze 20x47x18
http://sklep.cx.pl/Produc...ne_jednorzedowe

Kazek
_________________
Kazek
https://www.youtube.com/w...AhXUjwLKWeC-5Og
http://www.youtube.com/user/kazek5?feature=mhum
https://picasaweb.google.com/104718886140570529388?noredirect=1
https://plus.google.com/+KazimierzMas%C5%82owskikazek5
 
 
 
szkielet1981 
mitoman-gaduła


Dołączył: 24 Gru 2009
Posty: 769
Skąd: Miastko
Wysłany: 9 Luty 2013   

Powiedzcie mi, ktore skrzynie ze wstekiem miały już bądź od kiedy posiadały wałek startera jak i kopniaka na wieloklinie? Widziałem już takie a teraz wszystko wymarło, wyparowało......
_________________
i wsio budiet haraszo.
 
 
 
galar 
Wieszcz wodzirej


Login SKYPE: j_galar1
Pomógł: 12 razy
Dołączył: 30 Kwi 2005
Posty: 3501
Skąd: W-wa Natolin
Wysłany: 9 Luty 2013   

Mam taką. To ostatni z wypustów KMZ.
Kupiłem ją ze 3-4 lata temu.
_________________
boxer ponad wszystko
 
 
Prince 
mitoman-gaduła


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 05 Lip 2011
Posty: 796
Skąd: Kraków<>Wawa
Wysłany: 9 Luty 2013   

szkielet1981 napisał/a:
Powiedzcie mi, ktore skrzynie ze wstekiem miały już bądź od kiedy posiadały wałek startera jak i kopniaka na wieloklinie? Widziałem już takie a teraz wszystko wymarło, wyparowało......


Dniepra. Późne. Możesz kupić taki zestaw do dnieprowej skrzyni.
_________________
Jestem tu > https://kolyaska.fora.pl/
 
 
szkielet1981 
mitoman-gaduła


Dołączył: 24 Gru 2009
Posty: 769
Skąd: Miastko
Wysłany: 10 Luty 2013   

Prince napisał/a:
szkielet1981 napisał/a:
Powiedzcie mi, ktore skrzynie ze wstekiem miały już bądź od kiedy posiadały wałek startera jak i kopniaka na wieloklinie? Widziałem już takie a teraz wszystko wymarło, wyparowało......


Dniepra. Późne. Możesz kupić taki zestaw do dnieprowej skrzyni.


No z kopniakiem nie ma problemu są na allegro ale z walkiem to juz chyba problem, nie mówiąc o zestawach jak piszesz to już chyba cud. Galar a masz taka na sprzedaż?
_________________
i wsio budiet haraszo.
 
 
 
galar 
Wieszcz wodzirej


Login SKYPE: j_galar1
Pomógł: 12 razy
Dołączył: 30 Kwi 2005
Posty: 3501
Skąd: W-wa Natolin
Wysłany: 10 Luty 2013   

Nie sprzedaję.
Mam w użytkowaniu dwie skrzynie jak jedna niedomaga to
zakładam drugą a pierwsza do remontu.
W tak prosty sposób staram się być mobilny na okrągło :wink:
To samo dotyczy się dyfra.
_________________
boxer ponad wszystko
 
 
Cezar 
Wieszcz wodzirej


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 3251
Skąd: Warszawa-Sadyba
Wysłany: 13 Luty 2013   

Ja u siebie też wymieniłem na wieloklin. Swego czasu były u Kokotów a i Ural63 miał.
_________________
BMW-Boxer Może Więcej
Vivere militarie est!
 
 
szkielet1981 
mitoman-gaduła


Dołączył: 24 Gru 2009
Posty: 769
Skąd: Miastko
Wysłany: 13 Luty 2013   

Cezar napisał/a:
Ja u siebie też wymieniłem na wieloklin. Swego czasu były u Kokotów a i Ural63 miał.


O jest jakiś trop dzięki Cezar zapytam kokotow. Bo na allegro skrzynie ze wstekiem są dwie tzw. "nówki" ale cena jest też chora i jakaś kosmiczna prawie 1000zł he
_________________
i wsio budiet haraszo.
 
 
 
endrju 
mitoman-gaduła

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 15 Lut 2007
Posty: 463
Skąd: Zawady
Wysłany: 13 Luty 2013   

Saper klamoci takimi wałkami

http://picasaweb.google.c...576771234234962

http://picasaweb.google.com/saper5555/Czesci#
_________________
https://goo.gl/5nUhjS
 
 
świdro 
lokalny watażka


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 14 Mar 2007
Posty: 882
Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 13 Luty 2013   

a z Saperem mozna sie jakos wogole skontakcic? bo juz dawno na forum go nie widac bylo a na odpowiedzi w albumie nie ma co liczyc...
_________________
<<==AVE RUS==>>
 
 
 
endrju 
mitoman-gaduła

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 15 Lut 2007
Posty: 463
Skąd: Zawady
Wysłany: 13 Luty 2013   

tel.605141148 - taki numer miał jak ostanio do niego dzwoniłem. Podawał go na tym forum , więc chyba nie bedzie miał pretensji za upublicznienie. Jak się dodzwonisz to daj znać , że jest aktualny.
_________________
https://goo.gl/5nUhjS
 
 
saper5 

Dołączył: 09 Wrz 2007
Posty: 36
Skąd: Podkarpacie
Wysłany: 4 Kwiecień 2013   

siemano
to ja syn marnotrawny saper
mój nowy nr tel 888794853
 
 
adniem21 
Starszy Mechanik

Dołączył: 05 Kwi 2011
Posty: 190
Skąd: Przeworsk
Wysłany: 4 Kwiecień 2013   

Saper a gdzie ty pomieszkujesz na tym podkarpaciu moze mam do ciebie nie daleko.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Untitled document